Căutare personalizată

Caltabosi

marți, 26 ianuarie 2010

Ingrediente:
1 kg. orez, 1/2 kg ficat de porc, 1/2 de plaman, 1,5 kg de carne de la cap, 1 inima, 300 gr. de slanina de
langa cap,intestine mai groase de la porc, 1 ceapa, sare, piper, cimbru, maioran
Mod de preparare:
Carnea, plamanii, inima si 150 gr de slanina se pun la fiert. Cand se vede ca sunt cam pe jumatate
fierte, se pune si ficatul. Orezul se fierbe separat. 150gr. slanina se prajeste, apoi se pune si o ceapa la
prajit.
Dupa ce toate organele si carnea sunt fierte se toaca toate si se amesteca cu slanina prajita, ceapa si
orezul. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, maioran si se framanta bine, avand grija sa nu se
sfarme prea tare orezul.
Timp de preparare:
2 h (complexitate ridicata)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino