Căutare personalizată

Piftie

marți, 26 ianuarie 2010


Ingrediente:
un rasol de vaca, doua tacimuri de pasare, doua picioare de porc, zarzavat pentru supa, sare, piper
boabe, un gogosar murat, usturoi.
Mod de preparare:
Picioarele de porc se pirlesc pe foc viu, se rad cu lama cutitului, se freaca bine cu malai si se spala in
mai multe ape. Rasolul de vaca, picioarele de porc si tacimurile de pasare se pun intr-un vas mare cu 10
l de apa.
Se asaza in castronase mici (de o portie). Inainte de servire se cufunda usor castronasele cateva secunde
in apa fierbinte si piftia se desprinde usor. Se rastoarna pe platoul de servire.
Timp de preparare:
6 h 40 min (complexitate redusa)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino