Căutare personalizată

Ciuperci umplute cu branza

marți, 26 ianuarie 2010

Ingrediente:
10-12 ciuperci, sare, unt, 2 linguri bune de branza, patrunjel sau marar, parmezan
Mod de preparare:
Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala, tinandu-le pe masura ce se spala in apa cu
putina lamaie ca sa nu se inegreasca. Deoparte se aseaza ciupercile intr-o cratita la foc sa se inmoaie pe
jumatate, punand in fiecare un pic de sare si unt. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare si unt. Se trece
prin masina de tocat sau sita branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta, se pune si
patrunjel sau marar tocat marunt si se umplu ciupercile. Apoi se presara parmezan si unt pe deasupra si
se da la cuptor pana se rumenesc. Se servesc fierbinti.
Timp de preparare:
30 min (complexitate redusa)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino