Căutare personalizată

Rasol de vita cu usturoi si tarhon

miercuri, 10 februarie 2010

Ingrediente:        
300 g carne rasol, 75 g unt, 1 ou, 1 felie franzela, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, patrunjel verde, 4-5 frunze
de tarhon, o salata, piure de legume, sare 
Mod de preparare:
Se curata rasolul de pielite si oase si se pune in tava. Se unge partea de deasupra cu ou. Se amesteca
miezul de franzela inmuiat in zeama de carne si stors, cu jumatate din unt, ceapa rasa, sosul de la
catelul de usturoi pisat, sarea, frunzele de patrunjel si de tarhon tocate marunt si restul de ou. Se intinde
aceasta pasta pe toata suprafata rasolului uns cu ou. Se pune restul de unt taiat bucatele in tava, in jurul
carnii si se rumeneste bine in cuptor incins. Se taie felii, se asaza pe o farfurie lunga fierbinte.
Se serveste cu un pireu de legume peste care se toarna sosul din tava amestecat cu doua linguri de
zeama de carne fierbinte si o salata.
Timp de preparare:
2 h30 min (complexitate medie)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino