Căutare personalizată

Cotlete de porc cu sos de vin

vineri, 12 februarie 2010

Ingrediente:
1 kg. cotlet, 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper
Mod de preparare:
Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas
potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute.
Dupa circa 30 min. se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul cu
capac. Cind carnea este patrunsa bine se scoate si se pune pe platou. Sosul se paseaza, se pune in
sosiera si se serveste impreuna cu carnea. Dupa gust nucsoara se poate inlocui cu cimbru.
Timp de preparare:
1 h15 min (complexitate redusa)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino