Căutare personalizată

Rulada cu crema de branza

marți, 26 ianuarie 2010

Ingrediente:
60 gr unt, 60 gr faina, 300 gr lapte, 4 oua, 200 gr branza moale, 50 gr parmezan, o mana masline, 150
gr mortadella, 50 gr cascaval taiat cubulete mici, marar, patrunjel sau ce verdeata vreti voi, ardei rosu
cubulete mici, 50 gr smantana groasa
Mod de preparare:
Facem un sos bechamel din unt, faina, lapte, astfel: topim untul la foc mic, adaugam toata faina si
amestecam sa nu se formeze cocoloase, apoi adaugam laptele rece treptat si amestecam, o lasam pe foc
sa se lege bine. O dam la o parte si asteptam sa se raceasca.
Pana se raceste sosul facem crema de branza. Mixam branza cu smantana, cubuletele de cascaval,
verdeata, mortadella, ardeii, maslinele, pana se transforma in crema. O bagam la frigider.
Separam albusurile de galbenusuri. Adaugam galbenusurile pe rand in sosul bechamel rece si mixam.
Dupa ce am incorporat toate galbenusurile adaugam treptat albusul batut bat si amestecam de jos in sus
pana se inglobeaza tot albusul. Punem aluatul in tava de cuptor tapetata cu unt si hartie copt. Pudram cu
parmezanul ras aluatul si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru maxim 30 minute.
Dupa 30 minute o scoatem: o ungem (cat e calda cu crema ) si o rulam. O punem in folie aluminiu si o
dam la rece 2-3 ore (eu am lasat-o 45 minute).
Timp de preparare:
(complexitate redusa)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino