Căutare personalizată

Ciorba radauteana

marți, 26 ianuarie 2010

Ingrediente:
4 pulpe de pui cu tot cu spate sau 6-7 pulpe fara spate sau 4 bucati piept de pui, 4 morcovi, 2 radacini,
patrunjel sau pastarnac, 2 ardei capia sau grasi,  5 galbenusuri de ou, 400 grame smantana, otet, usturoi,
verdeata dupa gust
Mod de preparare:
Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare sau condimente de tip
Knorr. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa
obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici (se arunca pielea si oasele) si se pun inapoi in supa,
la fiert. Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in
clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continu. Se adauga otet si usturoi zdrobit
dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute.
Timp de preparare:
1h 30 min (complexitate redusa)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino