Căutare personalizată

Cotlete de porc inabusite

joi, 4 februarie 2010


Ingrediente:
1 kg cotlete, 4-5 cepe, usturoi, 2 linguri grasime, 1 pahar vin, zeama de oase, sare, piper
Mod de preparare:
Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii si usturoi. Se pune sare si
piper, se toarna zeama de oase si un pahar de vin. Se acopera bine astfel incit sa fie bine infundat si se
fierbe in abur, pe plita sau la cuptor (de preferat la cuptor) la foc potrivit
Se serveste cu cartofi fierti si salata de varza rosie, sau numai cu varza calita. Se poate servi cu sosul
strecurat sau nestrecurat .
Timp de preparare:
1 h (complexitate redusa)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino