Căutare personalizată

Chiftelute

marți, 26 ianuarie 2010

Ingrediente:
Pentru 10 portii a doua bucati: 200 g carne de vita, 200 g morcovi, 100 g telina, 100 g patrunjel, 50 g
ceapa, 50 g verdeaţa, 300 g cartofi, 100g carne de porc, 2 oua, 60 g faina, 150 ml ulei, 1 g piper, 500 g
ardei gras pentru decor.
Mod de preparare:
Zarzavaturile si legumele se curata, se spala si se taie in patru. Ceapa se taie marunt, verdeata se curata,
se spala, se zvinta si se toaca marunt. Ardeii grasi se curata si se spala. Zarzavaturile si cartofii se fierb,
se racesc si se trec prin masina de tocat cu sita deasa impreuna cu carnea. Se amesteca pasta obtinuta cu
uleiul, verdeata, ceapa, ouale si condimentele pina se omogenizeaza. Din pasta obtinuta se formeaza
chiftelute mici (doua la portie) apoi se trec prin faină si se prajesc in ulei infierbintat. Se servesc cu
ardei gras.
Timp de preparare:
(complexitate redusa)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino