Căutare personalizată

Pateuri aperitiv

marți, 26 ianuarie 2010

Ingrediente:
Pentru aluat: 1 kg. faina, 1/2 kg. untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta,
drojdie si sare;
Pentru umplutura: 1/2 kg. telemea, 100 gr. unt, 2 linguri faina, 2 oua intregi, putin lapte si sare;
Mod de preparare:
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se framinta
telemeaua cu untul, faina, ouale, laptele si sarea.
Se intinde foaia si se taie patrate de dimensiune potrivita, se umplu cu brinza si se dau la cuptor, care a
fost inainte incins. Se lasa pina se rumenesc usor.
Timp de preparare:
1 h 15 min (complexitate medie)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino