Căutare personalizată

Bors de zarzavat cu varza murata

marți, 2 februarie 2010

Ingrediente:
100 g morcovi, 50 g telina, 50 g pastarnac, 100 g fasole verde, 300 g ceapa, 300 g cartofi, 75 g ardei, 2-
3 frunze de varza murata, 50 ml ulei, 50 g orez, 1 l bors, 1 legatura patrunjel, 1 legatura leustean, 30 g
delikat gust de legume, piper
Mod de preparare:
Se spala si se curata legumele. Se taie morcovii rondele, ardeii fideluta, telina si pastarnacul cubulete,
cartogii in cuburi mari, fasolea bastonase, iar ceapa marunt. Se toaca frunzele de varza. In 1 l apa
fierbinte se pun treptat la fiert legumele, incepanad cu radacinoasele. Cand sunt aproape fierte, se
adauga delikat, se toarna uleiul si se pune orezul ales si spalat, in prealabil. Separat, se fierbe si se
spumeaza borsul. Se toarna in supa de legume, care se condimenteaza apoi dupa gust si se mai lasa sa
dea intr-un clocot. Se portioneaza ciorba si se serveste presarata cu verdeata tocata.

Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino