Căutare personalizată

Toba de porc

marți, 26 ianuarie 2010


Ingrediente:
carne de proc: picioarele, urechile, sorici, ficatul, limba, carne macra de la git, limba, muschiulet; sare,
piper,
Mod de preparare:
Se spala si se pirlesc bine picioarele si urechile. Se rade soriciul cu cutitul, se spala din nou si se albeste
prin frecare cu malai.
Se pun sa fiarba intr-o oala mare pilna cu apa rece, se aduna spuma de mai multe ori, se adauga sare si
piper si se continua fierberea.
Cind furculita patrunde usor in carne, se puna sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la git, limba si
muschiuletul, toate clocotite inainte in alta apa, care se arunca. In timpul fierberii oala se tine
descoperita. Se fierb toate pina carnea se desprinde de pe os. Se lasa sa se racoreasca putin in zeama in
care au fiert, dupa care se taie totul in cuburi potrivit de mari, se amesteca cu slanina taiata felii,
se sareaza si condimenteaza dupa gust.
La fiert se pot pune foi de dafin si putin vin, condimente care parfumeaza carnea si o fac mai
gustoasa.
Timp de preparare:
3 h 30 min (complexitate medie)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino