Căutare personalizată

Ciorba de purcel cu legume

marți, 2 februarie 2010

Ingrediente:
0,300 pulpa porc, 3-4 rosii, 1 puisor de dovlecel, 1 ceapa, 1 cartof, 1 bucatica de telina, 1 patrunjel
(radacina), 1 morcov, 1 ardei gras, 1 lingura cu ulei, 4-5 fire de leustean, 20 fire de spaghetti din orez, 1
lamaie, 2 l apa, sare
Mod de preparare:
Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, se spumeaza cind a fiert pe
jumatate, se adauga zarzavatul curatat si spalat. Dovlecelul taiat cubulete + ceapa taiata julien +
cartoful taiat cubulete mai mari + telina cubulete mici + morcovul si patrunjelul rondele + ardei gras
taiat marunt se inabuse in 1 lingura de ulei pt. 2-3 min, apoi se fierb si acestea 20-30 min cu carnea, se
adauga si spaghettile care au fiert separat pt 8-10 min. Rosiile se pun in blender si se fac suc, sucul se
adauga la ciorba se mai lasa la foc 10 minute, un clocot. Zeama de lamaie, sarea si leusteanul se pun la
final.
Timp de preparare:
20 min pre (complexitate redusa)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino