Căutare personalizată

Cornulete americane

joi, 1 martie 2012

Ingrediente pentru Cornulete americane:
300 ml lapte, 100g zahar, 50 g drojdie proaspata, 1 lingurita faina se lasa la dospit 15 minute.
3 oua se bat cu putina sare si se adauga 200 ml ulei.
Mod de preparare Cornulete americane:
Intr-un vas se pun 900 g faina 1 plic praf de copt si maiaua plus ouale batute .se framanta bine si se imparte in 2 parti, intr-una se adauga 1 lingura lapte si 1 lingura cacao.
Se lasa cele 2 jumatati la dospit aprox 45 de minute.
Intre timp se prepara un sirop din 250 g zahar si 250 ml apa care se lasa la fiert 15 minute.
Se imparte fiecare parte de aluat in 8 parti si se intind pe rotund una neagra si una alba care se suprapun.se taie in 4 sau 6 sau 8 cat de mari doriti sa fie cornurile si se umplu cu ciocolata, rahat stafide sau se pot lasa goale. Se ruleaza si se pun la copt aprox 15 -20 de minute la 170 de grade. Fierbinti se dau prin sirop si daca se doreste prin nuca de cocos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino