Căutare personalizată

Tort cu cafea

joi, 1 martie 2012

Ingrediente tort cu cafea:
-blat de tort taiat in doua
-o ceşcuta apa calda
-o ceşcuta lichior cafea
-2 linguri nes granulat
-o lingura zahar
Ingrediente crema tort cu cafea:
-1 pachet crema de branza (250 gr)
-2 pahare lapte
-1 ou
-2 ceşcute faina
-1 pachetel zahar vanilat
-2 cescute zahar

Preparare tort cu cafea:
-strecurati crema de branza daca are apa
-celelalte ingrediente pentru crema puneti-le pe foc amestecant continuu,apoi adaugati crema de branza
-mixati dupa racire,cu mixerul 10 minute
-apa calda,lichiorul ,zaharul si nesul amestecati-le si insiropati blatul de tort
-umpleti blatul cu jumate din crema obtinuta dupa mixare
-puneti al doilea strat de blat,acoperiti cu restul de crema
-se lasa o zi in frigider
-se pudreaza cu cacao si se serveste

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino