Căutare personalizată

Rulada piept de pui cu caise

joi, 1 martie 2012

Ingrediente rulada piept de pui cu caise:
-4 piepturi mari de pui
-200 gr caise uscate
-1 pahar migdale feliate
-piper si sare
Preparare rulada piept de pui cu caise:
-pieptul de pui se taie felii subtiri si se bate (ca la şnitel), se aseaza pe o suprafata dreapta (pe masa) feliile una langa alta si una peste alta pana se creeaza un strat bun de rulat, ca o foaie, in mijlocul acesteia se pun caisele taiate mic, migdalele si sare si piper, se face un rulou si se inveleste in folie de aluminiu, se pune in cuptorul incalzit in prealabil la 200 grade pentru 45 minute, se feliaza si se serveste fierbinte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Maestrul bucătar vă recomandă... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino